fredag 8. august 2008

Janei!

Jaa. Så prøver vi å trene litt til utstilling da. LOL! Det går jo sånn der. Vi får nå prøve oss å se, så blire sikkert to år til neste gang igjen. Jeg blir jo alltid så nervøs at jeg detter av stolen omtrent på utstillinger. Men men. Det får bli en øvingsgreie det her. Blir bare herk å komme fram. Men Gry kan hente meg på stasjonen, så vi får prøve på det, hvis ikke mister Lien tar til vett og blir med. Ellers står Qira nå, løpsk så det holder.

Albert har skjønt litt hva det dreier seg om nå, så total adskillelse hele tia. Men det er jo ikke så altfor mange dagene til det er over heller. Håper det ikke blir no falsk drektighet på madamen denne gangen også, hu er ivrig sånn sett, og hu får så lite pels når hu driver på med det der. Hadde planer om å KANSKJE få stilt hu. Er jo ingen reser på det, tutler jo mest med bikkjene hjemme.

Ellers er det mye planlegging om kull rundtomkring om dagen og det er gøy. Kan bli endel spennende avkom rundtomkring. Har sett noen kombinasjoner jeg liker, som går tilbake på de gamle nordiske linjene.

Ferien er nå over, jobbene venter og skolen er snart igang. Trives godt med faget, så det blir fett å komme igang igjen.

Ingen kommentarer: