søndag 2. august 2009

Sommern 2009!

Heisann folkens!

Nå er det en stund siden sist det ble blogget her, men så har det jo vært både sommer og ferie. Og i år har vi dratt land og strand rundt.

Først ble det hjem til familien i 80 års lag. Før vi derfra dro videre til Askim for å slappe av noen dager. Her padlet vi i Glomma med hegrer og bever rundt oss, mens Qira og Canon svømte etter kanoen hele veien. Canon er en riesen, og hyperaktiv ganger 10, så han løp opp i sivet, dro med seg stokker o.l, og lekte med seg selv. Tro hans tur ble 3 ganger så lang som for oss andre. Qiramor syntes det var noget skummelt å være på konstant dypt vann, så hun fulgte rett bak pappas kano hele veien.

Neste stopp på reisen var den norske fjellheimen. Vi skulle egentlig gå i jotunheimen i litt under en uke, men pga snø, lyn og torden, falt valget heller på en vennines hytte med daglige utfarter derfra. Det vil komme noen fine bilder av fjellgeita Qira her etterhvert.
Hun koste seg på tur, og sov konstant når vi ikke var utafor døra, noen ganger med luftenekt om kveldene, tissinga fikk vente til neste dag, for hun, hun skulle bare sove! Ferdig med den saken.

Derifra var det en liten tur hjem til byen før vi tok toget opp til Bergen. Qira elsker å kjøre tog, så hun lå pal og sov 7,5 timer både opp og ned igjen.
Målet for denne turen var øya Bømlo, et par timers båttur fra Bergen. Her skulle vi besøke samboern, da han er med i oppsetninga av Miss Saigon ved Moster Amfi. Vi koste oss i sol og regn et par uker, før vi satte snutene mot Oslo igjen. Noe Qira satte stor pris på, hun forlot senga si kun for do- og spisepauser de første dagene etter hjemkomsten. Den resterende tiden lå hun og snorket på ryggen med bena i været.

Det har også skjedd litt av hvert på familiefronten til madamen.
Først og fremst vil vi GRATULERE SÅÅÅÅÅ MYE til Margareth og Varja som tok sitt andre cert i Oppdal i sommer! Nå gåre straka vegen! Hipp hipp hurra fra Nydalen!!!

GRATULERER også til Sonja og Volga i det glade nord, som tidligere i sommer ble BT - 2, 2 dager på rad med ck og cert. HURRA HURRA HURRA, fra mamma Q og E. Håper vi sees snart!!

Må også bare bøye oss i støvet for Ingunn og Yosarya som feier over utstillingsarenaen og drar med seg rosetter og cert fra øst og vest! Pass opp for denne unge damen fremover folkens... ;P Gratulerer så mye fra oss.

Gratuerer også til Cecila og hennes siste kull på Kennel Velikij.

Håper ingen er glemt, isåfall er det bare å dra frem kjevla å banke på døra her.

Til slutt vil jeg bare annonsere at det fortsatt finnes noen fantastisk flotte valper igjen fra A og C-kullet hos Bjarte/Kennel Fjascho. Så kjør i vei til Trøgstads skoger for å ta en titt og hilse på småttisene.

Bilder ble det ikke mange av her, men det kommer etterhvert. Fortsatt god sensommer til alle kjente og ukjente.

Q og E.

Ingen kommentarer: