tirsdag 22. januar 2008

Soffasliter'n!



Jeg er et svakt, svakt, svaaakt menneske. Opp i soffan? Jaaaaaaada!!! Uff, tror bæssmor Mayen hadde tatt oss i nakken nå Albis. Godt hu bor så langt nord sier nå jeg.
Vi har vært på tur idag med t- bane til frognerparken, noe som minsten ikke syntes var så værst. Men kafè synes ikke albert er så kult. For han hoppa rett inn i et fortauskafèklappesammenbord, noe som førte til mye knall og fall ,og litt piping. Ikke minst siden Albert oppi sin forskremselse beit seg sjøl i kinnet, inni munnen. Nu vel. Èn skal væme på så mangt.
Imorra er det buss og trikk som gjelder. Bylivet er fylt til randen av lyder og opplevelser for en liten kropp. Enden på visa må vel være at'n gikk fra erobreren til oppdageren.
Når kvelden kom så hilste vi på en West Highland White. Litt rar først syntes nå minsten, men han blei fort varm i trøya gitt. Madamen derimot, tar livet med ro. Jordbæruka tar på og tålmodigheten er ikke på det høyeste. Favoritt-tidsfordriv? Lage rødprikkete mønster på golvet. Reineste jordbæråker'n spør du meg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hon är hur fin som helst :)

LINMEA Nea Linnéa sa...

Så duktig han är, lillpojken! Fast han verkar tycka att soffan är lagom mycket äventyr ändå... ;)

Anja sa...

Vakre, lille, store Ælbert!