søndag 14. juni 2009

Søndagstur.










Legger inn noen bilder fra turen vår idag, og kommer med noen supre nyheter(dog noe sent)her imorra. ;)







tirsdag 2. juni 2009

Borzoigutt tilsalgs!


Denne flotte lille karen leter fortsatt etter noen supersnille aktive eiere til å ta vare på han resten av livet. Navnet på den lille sjarmøren er "Anniehoods Angels Spirit", og han bor foreløpig i Sverige hos Marina og søsknene sine.
Er noen interessert kan dere ringe Marina for en liten prat, eller sende en mail til:
anniehood@telia.com
+46- (0)563- 10004
+46 (0) 70329 05 99

Tur i Lillomarka.











Vi har i helga vært på en tur i marka. Det har vært strålende vær og det ble til og med årets første bad. Qira har bada masse allerede, men i dag var det ekstra godt med et bad i varmen.
Har jo tenkt på å få stilt frua bare pelsen er på plass igjen, men lurer litt på om jeg gidder. Hadde jo bare vært for moro, men noe av moroa forsvant da jeg fikk høre at miljøet er det samme gamle surret, med folk som baksnakker hverandre i øst og vest og slenger ut med usannheter om hverandres bikkjer. Dere er voksne folk: SKJERP DERE!
At folk ikke har mer opp i skallen forundrer meg...
Forresten var det et moro oppdreterintervju i mynden denne gangen. Lillemor sa et par ting rett ut, som jeg synes var ganske riktig.
Ellers nærmer det seg flytting igjen, inn i en flott gammel trafostasjon, 85 kvm, og 3 meter under taket på det høyeste. Det er også vinduer på alle vegger og hundeslette 3 meter fra døra.
Så nå er det bare å komme på besøk folkens :D.
Kos dere med sommervarmen!
Q & E.